Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΙΤΟΣ Ο Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΚΑΚΗΣ" ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΚΟ


Η ομάδα μας κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου στην μνήμη του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Πακάκη.Η ομάδα μας παρατάχθηκε στο τουρνουά με αρκετές ελλείψεις ποδοσφαιριστών
.Στο πρώτο παιχνίδι ηττηθήκαμε από την ομάδα του Κλεάνθη Παραδεισίου με 2-0 και στον μικρό τελικό κερδίσαμε την ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου με 2-0.
Το πρώτο γκολ πέτυχε με πλασέ ο Μήτρου ύστερα από ωραία σέντρα του Αγγελή και το δεύτερο ο Λαός Κ. ύστερα από ασίστ του Μήτρου.
Στα δυσάρεστα ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Παυλίδη στο γόνατο.Την Δευτέρα θα επισκεφτεί τον ορθοπεδικό της ομάδας μας και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.Η οικογένεια του Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ εύχεται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο και να επιστρέψει γρήγορα στην ομάδα μας.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είχαν ως εξής:Ιάλυσσος-Ασ.Σαλάκου:2-0 στην προκριματική φάση.Στον μεγάλο τελικό ο Ιάλυσσος επικράτησε του Κλεάνθη Παραδεισίου με 3-0 κατακτώντας έτσι και την πρώτη θέση.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ,την ομάδα και τους φιλάθλους της Ασπίδας Σαλάκου για την άψογη φιλοξενία τους.