Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει στην κορυφή ο Ευκλής


Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά κυρίως από τον αγωνιστικό χώρο, ο Ευκλής επικράτησε με 3-1 του Ατρόμητου στην Διμυλιά και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Α Ομίλου. Τριανταφυλλίδης, Γεωργαντάς και Μπερετούλης οι σκόρερ
για την ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή, με τον δεύτερο να μην πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην ομάδα που εδραιώθηκε ποδοσφαιρικά. Ο Παστός μείωσε για λογαριασμό του Ατρόμητου.
Το ματς
Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά, με τον Ευκλή να προσπαθεί να δημιουργήσει, αλλά να βρίσκει απέναντι του μια καλοστημένη άμυνα από τον Ατρόμητο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, αλλά ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη υποψία ευκαιρίας στο ματς. Στο 25΄ ο νεοαποκτηθείς Ντερομενάη εκτέλεσε φάουλ με τον Μαριεττή να διώχνει την μπάλα, η οποία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα όταν ο Σαββάκης σέντραρε ωραία από αριστερά, ο Καραμπάς έδιωξε με γροθιές την μπάλα, αυτή έφτασε στον Τριανταφυλλίδη ο οποίος με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Μπερετούλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μήτρου πήρε την κεφαλιά με τον Μετσάνη να διώχνει τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 46΄ έφτασαν κοντά στο 1-1 με την κεφαλιά του Παστού να περνάει ελάχιστα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα τόσο ο Ευκλής έδειχνε να ελέγχει καλύτερα το ματς και στο 64΄ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Σαββάκης σέντραρε και πάλι από αριστερά και ο Γεωργαντάς με κεφαλιά σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του χωρίς να πανηγυρίσει. Ουσιαστικά οι Σορωνιάτες κλείδωσαν την νίκη τους εκεί και το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Ευκλής είχε δοκάρι στο 82΄ όταν ο Γεωργαντάς βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Λαμπρόπουλό κι αυτός σημάδεψε το δεξί κάθετο του Καραμπά και στο 89΄ έγινε το 0-3. Ο Μπερετούλης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ νίκησε για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου για το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 92΄ όταν ο Ντερομενάη εκτέλεσε φάουλ και ο Παστός με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-3. Να σημειωθεί πως τα εύσημα πρέπει να δοθούν στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Παναγιώτη Καραμπά ο οποίος αγωνίστηκε τραυματίας από το 10ο λεπτό, καθώς δεν υπήρχε αντικαταστάτης στον πάγκο.
MVP:
Ο Βαγγέλης Τριανταφυλλίδης ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης. Ο νεαρός μέσος πέτυχε το πρώτο γκολ, είχε σωστές τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις και βοήθησε αρκετά την ομάδα του για να φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Κώστας Ζουρούδης): Καραμπάς, Αρφαράς, Κουνιός, Φλεβάρης, Μετσάνης, Παστός, Ντερομενάης, Σαββέλος, Μεγαλούδης (66΄ Κασέρης), Κάβουρας (71΄ Εξαδάχτυλος)
Ευκλής Σορωνής (Μιχάλης Τσιβρίνης): Μαριέττης, Λάος, Λαμπρόπουλος, Λαππάκης, Σαββάκης, Μπερετούλης, Τριανταφυλλίδης (84΄ Τομάζος), Κούρλιος, Μήτρου (78΄ Παπαστεργής), Γεωργαντάς, Σχοινάκης (41΄ λ.τ Παυλίδης)
xxsports.gr