Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΡΟΔΙΑΚΟΣ - ΑΕΣ ΕΥΚΛΗΣ 0-4

Με επιβλητική νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας. Παρόλο το άγχος και τις παγίδες που κρύβει μια πρεμιέρα η ομάδα κατάφερε να επιβληθεί του Ροδιακού με 0-4.
     Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά και μετά το 20' ανέβασε την απόδοση της χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες. Στο 32' ο Λαπάκης από δεξιά επιχείρησε σέντρα-σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ροδιάκος προσπάθησε με αντεπιθέσεις να φέρει το παιχνίδι στα ίσια χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μαριεττής σε τετ α τετ. Όλα αυτά μέχρι το 75' που μετά από σέντρα ο Τομάζος με κεφαλιά έκανε το 0-2 . Στα επόμενα λεπτά ο Ευκλής κυριάρχησε στο γήπεδο και με ωραίες ενέργειες πέτυχε άλλα δύο τέρματα, ένα με τον Παναγιώτου στο 86' και ένα με τον Κούρλιο στο 88'.

Eυκλής : Μαριετής, Λαπάκης, Σαββάκης, Παναγιώτου, Γκαρής, Κούρλιος, Μπερετούλης (81’ Γεωργαντάς), Τριανταφυλλίδης (67’ Παπαστεργής), Σχοινάκης, Μήτρου, Τομάζος (77’ Λαμπρόπουλος)