Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ






Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά στην μνήμη του Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου στο στάδιο Ιωάννης Πρώτος στον Άγιο Σουλά.Η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγάλη με περίπου 800 παιδιά να αγωνίζονται τα τριήμερα 3-4-5 και 10-11-12 Οκτωβρίου χαρίζοντας όμορφο θέαμα στον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο για να τα χειροκροτήσει.
Ευχαριστούμε θερμά όλες τις Ακαδημίες,τους προπονητές,τους παράγοντες,τα μικρά παιδιά και τους γονείς για την στήριξη  με την συμμετοχή τους στο τουρνουά.Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Για την ιστορία οι ομάδες μας στις κατηγορίες junior και projunior έδωσαν από δύο παιχνίδια μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα σημειώνοντας από μία νίκη και μια ήττα αντίστοιχα.
Στην κατηγορία Προπαιδικου(ανταγωνιστικό) η ομάδα μας σε σύνολο 16 ομάδων κατέλαβε την δεύτερη θέση ενώ η ομάδα του Παιδικού κατέκτησε την τέταρτη θέση σε σύνολο 10 ομάδων.
Το Δ.Σ του Α.Ε.Σ Ευκλή Σορωνής συγχαίρει τους προπονητές και τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας για την προσπάθεια τους.Θα είμαστε δίπλα σε όλους για το καλό των παιδιών μας και της Ευκλάρας μας.