Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αύριο στις 17:30μ.μ. ΑΕΣ Ευκλής-ΑΕ Κατταβιάς

Αύριο Τετάρτη 15/10/2014 στις 17:30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΣ Ευκλής - ΑΕ Κατταβιάς στο στάδιο Ιωάννης Πρώτος στον Άγιο Σουλά .

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου, με τον Μιχάλη Τσιβρινή  να ρίχνει το βάρος σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και εκτελέσεις πέναλτι .

Με ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποχώρησε ο Στέργος Παπαστεργής από την προπόνηση και δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα. Δεν υπολογίζονται επίσης ο Νίκος Φράγκος που κρίθηκε ανέτοιμος λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες,  ο Στέργος Α. Σαββάκης  που έπαθε μόλυνση από μια πληγή στο αριστερό του πόδι και ο Γιώργος Παυλίδης που ακολουθεί ειδική προπόνηση για να αντιμετώπισή τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή :

Αγγελής Βαγγέλης, Άγγελος Τάσος, Γεωργαντάς Κώστας, Γκαρής Σπύρος, Καρακόπουλος Σίμος, Κούρλιος Ξάνθος, Λαμπρόπουλος Δημήτρης, Λαός Γιώργος, Λαπάκης Μιχάλης, Μαριεττής Κώστας, Μήτρου Νεκτάριος, Μπερετούλης Γιάννης, Παναγιώτου Βασίλης, Σαββάκης Μ. Στέργος, Σχοινάκης Γιώργος, Τόμάζος Δημήτρης, Τομάζος Ιορδάνης, Τριανταφυλλίδης Βαγγέλης, Χατζηδημητρίου Γιώργος.